Сега на моята Сънливка
пращам сутрешна усмивка,
и да знаеш, без почивка,
ще е вечерната разтривка...
Навсякъде ще те обслужа
наградчица за да заслужа,
а каква ли ще е тя
ще разбереш... вечерта...
25.02.2019.
Георги Каменов
© Георги Каменов Все права защищены
Благодарско и на теб, Ангелче, за свежарското включване 😛👅😜