УСМИВКАТА
Омръзна ми от тази сухоежбина -
сухари обикалят покрай мен...
Усмивката ми стапят своевременно –
щом само ги погледна! ... Всеки ден!
Животът весело край мен минава –
ехти от птича песен във зори ...
И лятото в душата ми оставя
дъх нежен, стапящ слънцето дори.
Усмивката е билка лековита –
душата ни лекува без компрес.
И скуката далеч от нас отлита
с най-бързия на този свят експрес!
© Вили Димитрова Все права защищены