2 февр. 2015 г., 17:24

Усмивката 

  Поэзия » Любовная
489 0 0

Усмивката, най-силното оръжие,

което те сразява, както гръм от небето,

защото може само тя,

на всекиго да стопли сърцето.

 

Усмивката, прави те щастлив,

щом наивно и по детски се смееш

и чувстваш се винаги жив,

усмихваш се и просто живееш!

© Илия Левков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??