Пак сме неразбрани, аз и ти,
всеки решава сам за себе си.
Дали ще се остави на малките
останали искри и ще ги възпламени,
или друг ще смачка,
ще задуши разгорелия се огън.
Жарта, която още тлее в теб,
едва ли стига да обичаш.
Така че за обич не ми пиши,
че ако знаеш как боли,
по-добре ме мрази,
отколкото да обичаш почти.
Или обичаш да ме объркваш,
а аз обичам да те обичам.
Омраза в мен не ще събудиш,
така че просто пробваш да ме загубиш!
© Аз Все права защищены