16 авг. 2006 г., 07:29

Усмивките са само спомен 

  Поэзия
849 0 2

Усмивките са само спомен -
щастие в отколешните дни.
Днес само кратерът огромен
в душата който е боли.

Мечтите ми са само мисъл -
забравих колко са добри.
Красиво болката описал
и скрито я събрал в сълзи.

Мечтите ми са само мисъл,
но вече няма ги и тях.
Сега разбирам как без смисъл
от себе си ги аз крадях.

Усмивките са само спомен -
сега са дяволски и зли.
Във бъдещето спя бездомен;
от миналото мъка ме дели.

  06.02.02

© Владимир Минков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??