Да бъда с тебе знам, че не мога,
за мене ти си далечна звезда,
която седи в небосклона,
и топли ме пак през нощта.
За мене си пристан спокоен,
и плавам към тебе сега,
да търся утеха в покоя
на бистрата тиха река.
Да сгуша се в твойте прегръдки,
и тихо блаженно аз да заспя...
© Валя Митова Все права защищены
и плавам към тебе сега,
да търся утеха в покоя
на бистрата тиха река.
Да сгуша се в твойте прегръдки
Браво поздравления Валя.Великолепен е.
Усмивки от мен