Обичай ме
Докато бели криле
Разпери смъртта
Обичай ме
Докато се разпилеят
Дните ни
Докато ветрове небесни
Духат в душите ни
Обичай ме
Без любовни окови
Обичай ме
Храм не може без основи
Обичай ме
Няма време
Пришпорено от стреме
Обичай ме
Кипарис не вирее
В сянка на дъба
Нито дъб пониква
В сянка на кипарис
Обичай ме
Без да се опариш
Струни на китара са различни
В напев един трептят
Обичай ме
Очите ни горят
Обичай ме сега
Утре е далече
© Любомир Деничин Все права защищены