Вечността понякога е кратка
И трае няколко години
Затова обичайте се днес
Че може краят да е близо
Недейте да мечтаете за утре
А днес да има пропаст помежду ви
Да сте далечни и прокудени
А утре да се търсите - завинаги
© Илияна Димова Все права защищены