Утре никой няма да ни помни
даже праведници да умрем,
просто хората забравят бързо,
а животът все напред тече.
Затова сега живея
с пълни шепи взимам всичко днес
и научих се да плача, да се смея,
лицемер да бъда, да съм с чест.
Вярвам само във доброто,
но не вярвам в чудеса,
чудото за мене е живота,
всичко друго - фалш и суета.
© Даниел Стоянов Все права защищены
Прочетох с удоволствие,
М.