Ранна утрин е,
когато, знам, не спиш,
а мислите ми все към теб отлитат.
Телефонът пак звъни,
но не виждам името ти да личи...
Усещам как тупти сърцето,
усещам как сълза се стича по лицето...
Чувам, че навън вали,
а дали във мислите съм ти,
кажи...
© Лили Все права защищены