Отвориш ли прозореца,
нахлувам аз,
защото днес съм цвят сияещ,
защото днес съм синева
и ме целуваш, без да знаеш.
Затвориш ли, оставам в теб,
в очите ти бездънни влязъл
и ще обичаш само мен,
без думичка красива да съм казал.
© Георги Стоянов Все права защищены
Кой би ти устоял...