Утро вън изгрява,
лъчи осветяват небесата,
светлина душата озарява,
благослов излиза от устата.
Ангел омая ми душата,
пречисти ме от грях,
избави ме тя от тъмнината,
забравих зло и страх.
Слънцето усмихва се и пее,
навън е топло, чудно,
колко хубаво е да се живее,
просто обичам я безумно!
© Георги Все права защищены