събуждам се с устни
случайно намерили
туптящата сънна артерия
на мъжа, когото обичам.
звънец, желание и никотинов глад,
замълчете, нека още поспи,
нека останем за малко сами,
както някога в края на детството,
вцепенената аз, със жумящи очи,
и това неумолимо и бясно,
и неустоимо ужасно
нещо,
живот.
© Малката Мис Все права защищены