26 сент. 2014 г., 11:31

Утро 

  Поэзия » Любовная
589 0 0

Добро утро, любими ...

прошепвам тихо...

Може би и ти го казваш,

но не чувам нищо ...

 

Каква прекрасна сутрин...

А в очите ми има сълзи...

Взирам се в тази утрин,

в която от нощес вали...

 

Дъждовно утро, мили ...

Но капките не са измили...

Нито сълзите, нито

разбитите мечти ...

 

Мрачно е

и слънце едва ли ще изгрява... 

За това и надежда няма,

също и за нас...

 

Добър ден, любов моя!

Дори небето за нас плаче...

Тихо на глас ще се помоля,

поне навън дъжда да спре...

 

 

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??