Прекрасен плаж. Танцуваме ламбада.
Усмихнати усетили сме радостта.
Извиват се телата ни, кръвта е млада.
Допрени сливаме се със страстта.
Шумящи палми, шепнещи вълни.
Колибка сламена и вятърът прохлада.
Две чаши потни, пясък, светлини.
Очите ти блестят от огнена наслада.
Изгубена любов, намерени мечти.
Сега съм крал, танцувайки ламбада
и аромат на тропик в твоите коси
мелодията, ритъм на...
А бе няма ли, кой да изключи шибания будилник?!!!
© Гедеон Все права защищены
Мразя будилници.
Пресушихме всичко и полегнахме морни