5 февр. 2017 г., 18:38

Уви 

  Поэзия » Любовная
641 1 0

удави ме в чашата с розе
да поема въздух мъничко поне
удави и себе си, за да сме двама
огледало ли било
или пък стъкло
важно е да няма драма
вярно, може би било мерло
но карай да върви
кърви
уви
нали?
уви

© Бри Анна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??