Бучи морето скръбно почерняло,
разбива вопли в здравите скали.
Сърцето ми от болка онемяло,
опитва мъката в слова да изрази.
Невинните дечица, кой ще защити?
Кой истината днес ще им покаже?
Когато фино се работи тя да се смълчи,
a злото, като добро да се замаже.
Под натиск на флуидната тълпа,
избралите да нямат страх от Бога,
участват в разрушителна вълна,
дискриминират здравомислещите хора.
Това ли е любов, нима това е свобода,
съгласието със брутално беззаконие.
Истината хвърлена в затвора без вина,
а лъжата в свобода да сее своето зловоние.
Невинните дечица, кой ще защити,
кой глас за беззащитните ще вдигне?
Когато правдата принудена е да мълчи,
пределите на злото докъде ще стигнат.
Бучи морето скръбно почерняло,
разбива вопли в здравите скали.
Преди да стане крайно притъмняло,
Правдата победно ще се изяви.
© Мария Все права защищены