6 июл. 2015 г., 10:06

В 2 след полунощ (на Антоан) 

  Поэзия » Другая
519 0 4



Твоята песен
преля от очите ми,
напълни душата,
запулсира в кръвта...
„Моя любов!“ -
китарата плачеше.
Черен кос прелетя
и със мрака се сля.
Времето лудо
назад запрепуска -
ветрогонен жребец
без ездач и юзда.
Плиснаха спомени.
Пламнаха чувства!
И безутешна
заплака нощта...

© Ваня Радовенска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??