Пропада някъде сърцето.
В за него непознати светове.
Преоткрива днес и слънцето.
В любовно нови пъстри цветове.
Далеч от хорска суета.
Завършило е своята борба.
И радва се днес то на света.
Да може би живее по ръба
Но нали е днес красив света.
Когато виждаш в новото надежда.
В бъдещето светлината.
И някак всичко се подрежда.
Забравила съм днес за самота.
Изгарям само в новата любов.
Светлина е нова днес и за душата.
Тя дарява щастието у света суров.
© Гергана Гочева Все права защищены