Казваш ми, че съм щастлив?!
Празнота в щастието.
И болка в празнотата.
Спомени в болката.
Обещания в спомените.
Лъжи в обещанията.
И надежда в лъжите.
Безвремие в надеждата.
Мъка в безвремието.
Усмивка в мъката.
И заблуда в усмивката.
Унилост в заблудата.
След нея няма нищо...
... просто един живот.
Сега, кажи ми! Още ли
от моето щастие искаш?
© Радослав Петров Все права защищены
Стойна, ще противореча ли на написаното, ако кажа че се чувствам щастлив. През повечето време... И все пак...
Ели, какво да кажа на теб? ,, Утрото е по- мъдро от вечерта."
Понякога най- добрият начин, да се справиш с проблема е като говориш за него. Благодаря ви за отделеното време!