26 мар. 2009 г., 23:30

В друг свят 

  Поэзия
603 0 2

Само миг остава да се разпадна,
парчета от мен високо отлитат,
нанякъде - посоката е тайна,
там, където телата ни се преплитат.

Там, където ще бъдем заедно,
някъде, но не и в тази реалност,
място паралелно на това,
там, където ще имаме пълна свобода.

Вярвам, че в друг живот ще те имам,
знам, че сега е невъзможно,
заради причини, които и аз не разбирам,
правейки го много по-сложно.

© Стефани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??