В душата ми живеят две жени...
В душата ми живеят две жени -
едната мила, другата жестока...
Лъжата ти отровна ме рани -
една да тръгна в повече посоки.
В гърдите ми се бият две сърца -
едно добро, а другото отровно,
за свойте чувства, своите деца
и двете ще убиват, безусловно!
В очите ми се раждат две сълзи -
една горчива, втората сломена...
На миналото споменът горчи...
Във бъдещето – празна съм вселена.
В душата ми живеят две жени -
объркани, различни, непознати.
Да крачи втората ще продължи,
но първата се спъна в любовта ти.
© Ива Милорадова Все права защищены