В душата ми възраждащо се случваш...
Вълшебната ти красота зове.
Врати с усмивката си ти отключваш
към приказните топли светове.
Показваш ми пейзажи необятни,
които в блян дори не съм видял.
Неописуемо, очите жадни
попиват всеки миг тук оживял.
Земи сред облаци безспир летят
и времето не се измерва с час.
И водопади чувствено текат,
и се превръщат в дракони добри..
Не мога да повярвам... Твоят глас
е музика и чудеса твори.
© Асенчо Грудев Все права защищены