Чакам с теб
на далечния край на живота
и ти шепна в ухото
цинизми и ти неохотно
отстъпваш назад от ръба.
© Малката Мис Все права защищены
Произведение участвует в конкурсе:
Ще откриете, че животът все още си заслужава, ако просто се усмихнете »