Сменят се денят с нощта,
след тях - годишните сезони!
В младостта и в старостта -
човекът щастието гони!
Пийне... песен запее!
Заплаче... легне да поспи.
Работи, греши, но умее,
да иска прошка... да прости!
Сърце гори, но не догаря,
в обич често се кълне!
В живота всичко се повтаря,
но сам Животът - не!
© Исмаил Али Все права защищены