Смачкани чаршафи,
цигари и фантастика.
Фрагментите от стария свят
лежат изхвърлени
по непознати брегове.
И също роклята ми на цветя,
козината ми на звяр,
бронята ми на влечуго.
Обличам нещо друго.
Очите ми са ясли,
в които плуват
огнедишащите
синьо-зелени водорасли
на началото.
© Малката Мис Все права защищены
Произведение участвует в конкурсе:
Ти си по-смел, отколкото вярваш, по-силен, отколкото изглеждаш, и по-умен, отколкото си мислиш »