" А тъй скована е гръдта ми,
за мен си само нежен блян... " *
Макар, че думите са прями,
не те докосвам с топла длан.
Ти някъде далеч си там и
не те достигам... Океан
от милиард житейски драми -
помежду нас тежи постлан.
Не искам да се питам аз:
" Защо не срещнах теб преди?"
Не се оплаквам, в този час,
в душата ми живееш ти.
В мечтите ми бъди поне.
Не можеш да им кажеш "не" .
* Contessa ( Светла Асенова )
© Асенчо Грудев Все права защищены