За друг не казваш ти. И той
сега те лъже най-добре от всички.
В коя звезда блестиш? С развой,
у който тъй инфарктно в мен не дишаш.
За друг си жива днес. И пак
на глас шептиш в съня си град и име.
Но ти се раждаш с вест. От знак
за сто предишни смърти в мен с години.
© Небесен Владетел Все права защищены