19 авг. 2010 г., 20:31

В морето от лица 

  Поэзия » Любовная
541 0 0

В морето от лица те търся
без умора и взирам се сега
във всички други хора.
Аз знам, че ме обичаш още и
търсиш ме в очите нощем.
Сама седя и чакам те сега,
нуждая се от твойта топлина.
И май така ще полудея,
не зная как ще доживея.
Красив кошмар си в моите мечти, но знам,
при мене ще се върнеш ти!

© Мадлен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??