Във стиховете те обичам.
В съня си името ти сричам.
В душата храм съм ти издигнал.
Пред теб завесата съм вдигнал.
И между нас преграда няма.
Животът ни - река голяма.
Една целувка ни разделя
и ни събира във неделя.
И двама плуваме в реката,
и хванати с ръка в ръката
в морето горе ще се влеем,
завинаги да го владеем!
© Никола Апостолов Все права защищены