Тази нощ в съня ми пак беше.
Все така мил, сладострастен и нежен.
И в ръцете си силни държеше ме.
От желание силно болеше ме.
С топли длани косите ми галеше.
И в очите ми пламъци палеше.
Твойте устни с моите сливаше.
А дъхът ми все повече спираше.
И повтарях на глас твойто име.
И крещях – изпий ме! Изпий ме!
С тази страст все по-силно притискай ме!
Мили мой, искай ме! Искай ме!
© Ренета Данкова Все права защищены