12 мар. 2011 г., 08:52

В мрежите на живота 

  Поэзия
382 0 0

Преплетени бели нишки
в косите ти, цял водопад,
заглъхнали тежки въздишки,
нечути на празен площад.


Ситна мрежа от бръчки,
набраздили твойто лице...
Хиляди болки, измъчили
вече разбито сърце, 


пропуснати мигове щастие,
удавени в сълзи мечти,
рани кървящи и чакане
в сърцето да спре да боли. 


В очите изтлели надежди,
две-три кристални сълзи,
познати сюжети отвеждат
там, където с теб сме били. 


Преполовила вече живота,

изтърпяла безумна тъга,
сред звездите летяла и даже
вървяла по цветна дъга, 


с мъничко мъдрост даряваш

моето утро и с много любов,
затова аз обичам те, мамо,
до теб съм во веки веков.

© Или Дадарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??