Contessa ( Светла Асенова ) и Agferdousi65 ( Асенчо Грудев )
А: Съзирам те в далечината... Китки
в ръцете си държиш уханно меки.
С: По стъпките си пролетни и леки
ще ръся с пръсти бели маргаритки.
Тръгни след мен, по тях ме намерù
в най- тихото местенце на лесà.
А: Привличаш ме, предчувствам чудеса
и следвам нежни знаци във зорù.
И ето те, откривам те в листака...
С: И клоните на свежата дъбрава,
и двама ни погалват до забрава.
И пламенна прегръдката, не чака.
Слова любовни искрено редим...
А: Целуват устни в транс необясним.
© Асенчо Грудев Все права защищены