Отправям поглед към нощното небе
и чакам да видя падаща звезда,
за да си пожелая с тебе
да бъда до края на света.
Но уви, няма звезди
и празни остават моите мечти.
А къде ли си ти сега -
някъде далеч сам в нощта?
Кога ще настъпи време
с теб двама да сме
и да няма звезди и празни мечти,
а щастие да топли нашите души?
© Ив Все права защищены