1 мая 2011 г., 10:52

В неведение 

  Поэзия
491 0 0

Иска ми се да знам какво да чувствам

и да разбера какво да правя...

Искам да престана да се лутам в мислите си

и да те забравя...

Но спри дотук!

Не смей се доверява!

Днес едно говоря,

а утре видя ли те, ще забравя!

Само за последно ще ти кажа

„смехът” ти не помага – наранява,

а мен превръща в глупава и овехтяла...

© Лили Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??