***
Нощ,
Мрачна,
Непрогледна,
Дъжд свиреп пада.
Небето - продънено.
и вали, вали, като за последно.
Всъщност от доста дни вали
на улицата, по която вървяхме.
По същата се стичат кал и спомени.
Ако Бог не е решил да ни убива с потоп,
все някога ще спре, ще спре да вали.
© Султан Ангелов - DESTUR Все права защищены