4 мар. 2011 г., 18:12

В очите ти 

  Поэзия » Любовная
1918 0 24

 

Бутилка вино, недопита,

усмихнат,  сгушен полумрак...

В косите ти мечта наплита

вълните на сънуван бряг...

 

Как исках времето да спра

на устните ти в този ден,

но ритъмното, зло  махало

те хвърли в миг несподелен...

 

Открадна те едно такси,

ревниво мигна светофарът,

а слънцето се строполи

в очите ти –  и ме опари...

 

 

 

© Михаил Цветански Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??