Записах се в отбора на живота.
Играе ми се истинска игра -
по правила, зададени от Бога,
където има вяра във целта.
Макар че непохватно още стъпвам,
напредвам и очаквам чудеса.
В душата ми тревогата отсъства.
Поникват ми невидими крила.
Ще мога да усетя същината
на всеки миг, да видя Любовта!
Не ми се смей –
прекрасно е, когато
заложиш на непреходни неща!
Записах се в отбора на живота
и всеки ден усещам, че раста!
© Руми Бакърджиева Все права защищены