Докато ние летаргично си спим,
Пламен Горанов загина срещу ТИМ.
Тъй е, мафиотите заробиха България
и я превърнаха в мутренска Чалгария.
Нека помним този момък -
борец за достоен живот
и с неговия силен пламък
да спасим бедния народ!
© Георги Все права защищены