Вапцаров, ти си велик поет.
Кой е тоз идиот клет,
що терорист те нарича
и гаврата с теб обича?
Но ти мечтаеше за пролетен ден -
животът да стане песен.
Това бе истинската ти мисия
и с удара на тази красота
хулниците твои ще изоблича!
© Георги Все права защищены