12 мар. 2011 г., 18:03

В плен 

  Поэзия » Любовная
1094 0 16



Ръцете ми -

крила на гълъб,

бял,

около лицето ти

топлина събуждат,

а дъхът горещ от устните ти -

едва отронен стон,

перцата в плен държат,

за да го слеят плавно

с моя.

 

 

 

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??