11 нояб. 2018 г., 19:34  

В подкрепа на днешния протест 

  Поэзия » Гражданская
456 1 0

Политици "родни", стига!
Не ограбвайте народа беден!

Толкова ли разум не ви достига,

че да го смучете е навик вреден!?

Защото искате той да ви избира!

Затова - оставете го на мира!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??