Мълчиш!
А зная - жадни сме
за уродлива необятност.
Отговори! -
проводникът е мрака...
Съдбите ни ще изтекат
във равното поле
и ще попият
във безплодната земя.
Да тръгнем към разсъмване
по релсата на яростно безумие
и зад гърба ни ще остане
ВЪЗКЛИКНАЛАТА ТИШИНА...!!!
© Младен Мисана Все права защищены