Късна нощ е – най-любовен час.
Всяка капка кръв се е взривила.
Чувствам те до лудост, до екстаз,
до премала и последни сили.
Може би пак в нечие легло
следлюбовно шепнеш друго име?!
Ще разбия и ще вляза с взлом –
после ще проклинаш, че ме има.
© Елица Ангелова Все права защищены