откъснах шепа студ
от свободата ти
с жарава
в милиметри
се разминах
разкъсах всички болки
омерзени
целунали живота ми
без дъх
почерпих тишината
със съмнения
от зимата на тъжния ти скут
във скритото ти болно недоверие
посях надежда
и вечерях дъжд
© Геновева Христова Все права защищены
Поздрав!