Eеех!
Виждаш ли ги онези младежи
в полунощ насред "Витошка"
пред витрините осветени?
Той - прегърнал през кръста любимата,
тя - склонила глава на рамото му,
уж загледани в намаленията.
70% отстъпка - представяш ли си!
Не можахме да я дочакаме,
тъй прегърнати с теб пред витрините!
Някой явно е счупил и е разграбил
онази голямата, за специалния щанд,
на който продаваха обич за нас в магазина.
© Павлина Гатева Все права защищены