13 июл. 2007 г., 14:16

В спомените 

  Поэзия
606 0 3

В спомените

Аз чувствам трепетно вкуса  на бледите ти устни.
Желая да се върна пак във вчера.
Да мина тичешком по улиците пусти
и някъде, горейки от любов, да те намеря.
Да седна пак на пейката ни спяща.
Да гледам тъжно стария безлюден кей.
Да слушам песента на корабите в сутринта крещяща
и да усещам хладните милувки на гневливия Борей.
Но ти не идваш никога, и аз си заминавам
в ръка със свойта плаха тишина.
На пейката самотна стиховете си оставям,
да ги прочете избягалата ти душа.
Дали любовта е по-силна от жажда?
Дали си отива, когато скърбиш?
Дали не умира или се ражда,
когато не можеш сърцето си да утешиш. 

© Венцислав Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • страшно мн ми въздейства наистина мн хубаво поздрави
  • А дали е така?
    Поздрави!
  • Ехх...и на теб съм фен голям! =) Въздействаш ми силно.Ехх....- че си го казал! =)
Предложения
: ??:??