Ял с охота чужда пита,
Лъгал, мамил, ял, пил, крал
Зад решетката с цигара свита
Помни той как е живял.
Пет стотинки ще заложа.
Гордо не ще понесеш
Наказанието справедливо, боже
Как мирише тази леш.
Гадът най сетне отива
Зад стените от гранит.
Колкото да му е криво
Ще бъде справедливо бит.
© Дух на лютеницата Все права защищены