В страна на сладки тайнства
и на дивни пиршества,
Венера там витае
сред прелест и красота.
Със страстните въздишки,
с ухание на цветя
и сладостните тръпки,
стаени в младостта.
С какви ли чувства странни
обгаря душите ни тя,
че воплите сърдечни
прелитат на ята,
все от хоризонти
със обагрени мечти
и от празненствата,
където любовта цъфти.
© Мадлен Все права защищены
Тя е залезен бяг.
Тя е слънце, целуващо
жадно чуждия бряг.
Тя е миг от вълшебства,
ключ от бели надежди.
И върви под дъжда -
гола,
истинска,
адски гореща
и не чака
да съмне -
Тя е зора.
Любовта е чудо, Мадлен! Целувам те! И вдигам тост за Нея и за теб!