7 авг. 2012 г., 22:47

В сумрака 

  Поэзия » Философская
517 0 0

 

В СУМРАКА

 

В сумрака на този ден

душата ми се лута в мен.

Душата ми се лута в мен

в сумрака на този ден.

 

Глъхне тишината вяла,вяла.

Аз в мечти изпълнена съм цяла.

Аз в мечти изпълнена съм цяла,

глъхнат те във тишината бяла.

 

 

© Желязка Дракалиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??